your beauty is nothing if you have an ugly heart =)

Monday, 22 July 2013

once upon a time ~

assalamualaikum , hai para-para kecomelan sekalian . berduduknya saya di sini sbb saya malas nk berdiri . tkkn nk update belogg smbil brdiri pulak kn ? merapu . tgk tajuk atas tu . ONCE UPON A TIME . ha ? apa tu ? pada zaman dahulu lah awokk :* nghehe . nak share pitcha-pitcha pd zaman dahulu kala . zaman tok kadukk dulu nih . haha . jum2 kita tgk .


eh ? comelnya . :D sapa tu ? me lahh . sapa lagi . *angkat kening dkt hmpa* kekurangan rambut masa tu . masa tu yum nam hair care tkdak lgi . sbb tu kekurangan rmbut . haha . umur 2 years old maybe . i think so lahh ;)


tgk tu aku nangis . abg aku zakwan tu suka usik aku smpai aku nangis . smpai skrg ni lah keja dya asyik usik aku jaa . sehari tak usik , tak tenang kot hidup dya . -,- qie ttup hidung sbb wan berak kot . haha .


terserlah tergegehan dya di situ . gigi takdak tu ekceli . luruh abeh dah . haha . yg hensem tu my daddy . stylish right ? ngehee


tadaaaaa ~ abg aku paling annoying . muhammad zakwan bin roslan ! tapi caring jugak lah . caring sgtttttt ~ *mata ke atas , tgn di bahu* haha . selalu gaduh dgn mamat nih . tapi gaduh2 pun sat jaa . tk smpai sehari baik balik . adik beradik mana boleh gaduh lama2 kn . mcm omputih kata , blood is thicker than water right ? bajet mat saleh sebentar .


last pitcha ~ sikit sgt ? jadi lah sikit-sikit . bt apa nk tunjuk byk-byk . haha . nanti ampa tak p bukak puasa pulak dok tgk gambaq aku nih . yg sebelah kanan wan tu my cousin . dya cikgu skrg . kawin dahh ~ jgn rasa melepas nahh . haha

hari ni aku tak p sekolah . doctor ambik darah tadi . its hurt damn much ! u know what ? doctor said my red blood cell kurang . so , doc tu bagi lah mc hari ni dgn esk . dya suruh rest . nak p bukak puasa nih . byebye semua . muah setempek :*
Setiap yang baik itu datang daripada Allah

Sunday, 21 July 2013

pitcha pitcha

hey hey ! nak share gambaq jaa . ngehehe . kawan baru dkt sklh baru . taklah baru sgt pun . amirah tu aku kenai lama dah . laily tu pun aku kenai dah sebelum ni . just tak rapat jaa . now , rapat gila . otak gila2 mereng mcm aku jgk . satu kapala lah org india ckp . hihi















Setiap yang baik itu datang daripada Allah

study ~

assalamualaikum , hai semua . hm , lama gila dah aku tak update blog nih . bkn sbb malas , tapi tak sempat . *malas tu ada sikit lah* hihi . now , aku study form6 . sbb tu busy sikit . busy sikit ? hm , busy byk kot . haha . takmau main2 dah lepas nih . nak pulun . PULUN ! nak bg dpt 4.0 pointer . tp kena sacrifice sikit lah . wish me luck keh ? hmpa semua nak tau apa lg ? dkt form6 aku jd penolong ketua kelas , dgn mpp . byk komitmen jgk nk kna bagi . nak focus dkt study lg . so far , semua dlm kelas aku tu baik2 . tak menyombong   lah . org tua cakap berdunia dgn org jgk lah . haha . guru kelas sgt lah baik . cikgu2 trsgtlah awesome ! tambah2 sir tajuddin . gelak guling2 kami dlm kelas . yg selalu jadi mangsa usikan dia aku , mirah dgn laily lah . sbb kmi dok depan . betoi2 depan dya pulak tu . nasib la kn ? :p
tu ja lah dulu nah . kalau sempat aku update lagi . dlm erti kata lain kalau rajin . haha . byebye . muahhh ! nah setempek !

Setiap yang baik itu datang daripada Allah